Selecteer een pagina

Beste Harrie,   (13 maart 2023)

Wij vonden het weer een feest om erbij te zijn. Het was een feest van herkenning. Echt en veel gelachen en tegelijkertijd ontroerd, mede dankzij de muzikale bijdragen en mooie teksten.

Hartelijke groeten,

Eveline

Eveline Wouters

Beste Harrie,   (13 maart 2023)

Jullie optreden is een bijzondere manier van amusement een theater van de lach. Heb me geweldig geamuseerd was voor mij een stukje terug in de tijd. Dank je wel voor jullie leuke verrassende originele optreden.

groetjes Sjef

Sjef van Heijst

Beste Harrie,
Wanneer is de volgende voorstelling en waar? Ik wil graag vrienden van ons dit kado doen. We hebben zo gelachen en de liedjes waren zo mooi.
Groetjes Nicolle van Dijk
Nicolle van Dijk

13-2-2023

‘..zijn fijnzinnige humor is een van zijn sterke punten’

Midden Brabant

Beste Harrie en zo,
We waanden ons weer in onze jeugdjaren. We hebben enorm genoten van het gezelschap en de ambiance.
We kijken uit naar een volgende voorstelling !
En jullie allemaal DANK voor de heerlijke ontspannen avond.
Groetjes Toine en Antoine Heijmans
Toine en Antoine Heijmans

13-2-2023

(13 maart 2023)
We hebben door ziekte je geweldige avond niet mee kunnen maken vrienden van ons wel en die waren WILD enthousiast

blijf gezond ondeugend  frans en Antonet

Frans van den Nieuwenhuijzen

Hee Hayke, (15 maart 2023)

’t waar unne hele skonne avond.

Tot de volgende keer!

Henk en Wiesje

Wim Daniels naar aanleiding van het theaterprogramma ‘Voor ik het vergeet’:

 

De kracht van the Blue Stars is het contact dat ze met het publiek weten te maken. Ze lijken feilloos aan te voelen met welke doelgroep ze te maken hebben. Bovendien zit er veel afwisseling in hun optreden, waarin de milde humor de boventoon voert.

Het wordt nergens hard of grof; het blijft vriendelijk maar toch scherp en bovenal amusant.

Het programma stoelt deels op herinneringen aan vroeger; dat maakt het voor veel mensen tot een mooie o-ja-voorstelling.

O ja, toen … Ik heb een groot publiek zien genieten van een

optreden van The Blue Stars.

Wim Daniels

Schrijver/Cabaretier

..kortom een heerlijk voorstelling met kletspraat, nostalgie, met nog veel meer anekdotes, muziek en zang. Het publiek genoot zichtbaar en kreeg waar ze voor gekomen was: een avondje lachtherapie, onder leiding van de meesters van de ongecompliceerde humor.

‘Nooit meer zo gelachen als na een voorstelling van Toon Hermans’ ..

‘..een daverend succes. Het publiek wisselde onophoudelijke lachbuien af met luide zang-memoires. Beide avonden ging het publiek helemaal los. Twee geweldige avonden’..

..Met volle teugen werd er weer genoten van muziek, zang maar vooral heel veel humor. Dit alles bij elkaar zorgde voor een geweldige avond uit.

Reacties in de krant

Benjo, Edelweiss..

Joost als lid van de harmonie

We hebben inderdaad genoten, heerlijke, echte humor en een mooie vocale omlijsting. En voor een wat oudere oud-Nijnselnaar zoals ik ook met een flinke vleug nostalgie.
Chapeau,
Ad van der Aa (van de Sonseweg, langs “de firma”)
Ad van der Aa

(13-3-2023)

Een leuke relaxte avond, zoals voorheen Toon Hermans.

GEWELDIG.

Tegenwoordig is alles zo ADHD

Guusje Jonkers

13-3-2023

Hallo Harrie, 
Zoals ik je persoonlijk al verteld heb, ik heb heel erg genoten van de show!
Vanaf ’t eerste moment heb ik bijna aan 1 stuk gelachen 😄
Mocht je vaker optreden met nieuwe voorstellingen dan zou ik zeker weer komen kijken!
Groetjes
Hélène van Heijst

Wat was dit weer een ontzettende leuke avond.Voor de vierde keer heb ik  weer genoten samen met mijn vriendinnen het was grandioos. 

Groetjes Tonny uit Veghel.
Tonny Rovers

13-2-2023

Recensie naar aanleiding van de speciale voorstelling bij de verhuizing van het Vestzaktheater juni 2022:

Hilarische herinneringen uit de jaren van het Rijke Roomse leven, de anekdotes over de ‘theaterdirecteuren’, ‘drijvende krachten’ in het Vestzaktheater, allemaal ook met veel ‘drijvend vermogen’. De herinneringen aan de lagere school waarbij ‘het stof van het krijtje van de mister zijn enige leerstof’ was. Uit de jaren van de eerste televisies, uit de jaren van de ‘bewaarschool’. En wat werd er heerlijk meegezongen. Zo zijn de eerste maten van Edelweiss voldoende om de hele zaal te laten losbarsten. Het improvisatietalent van Sijbers zorgde ook voor vermakelijke scenes als hij zich enkele keren richt tot een Rotterdamse toeschouwer.

Benjo, de clown van het gezelschap fungeert zelfs als aangever. Als Sijbers een verhaal wil vertellen over Kain en Babel corrigeert Benjo dit met ‘Kain en Abel moet het zijn’. Babel is een voetballer..Waarop Sijbers zegt Abel ook, is ook een voetballer..Abe Lenstra..

Het opstel van het verke, was hilarisch, zowat elke zin was raak en leverde de ene lachsalvo na de andere op. Het lied Megommetje met Huubke van de slager, de piraat in de Zwaan, de eigenaardigheden van de Brabantse taal..Er is veel moois en het wordt met speels gemak en een perfecte timing gebracht.

In het lied ‘Voor hun’ kreeg het publiek een prachtig lied voorgeschoteld waarin de beheerders een eervolle rol kregen toebedeeld.

Prachtig gezongen door Erica van Dijck en Ellen Sijbers.

Het ovationeel applaus aan het einde van de voorstelling toonde aan dat de inspanningen van het gezelschap niet voor niets zijn geweest De cabaretgroep onder leiding van Harrie Sijbers met de muzikale begeleiding van Benjo Plandsoen en Joost Egmond en de zangeressen Ellen Sijbers en Erica van Dijck heeft een bijzondere prestatie geleverd, Een groot applaus waard! En wat een geweldig optreden.

Nieuwe optredens in Son zijn gepland in het Dommelhuis op 27 en 28 januari 2023. De gewijzigde setting van de Blue Stars heeft dan geleid tot een nieuwe naam en outfit.

uit de oude doos

Knipsels van jaren terug uit de tijd dat tonpraten, de voorgeschiedenis eigenlijk van de huidige theatervoorstellingen, mijn grote hobby was.

Zomaar enkele resencies

(uit de oude doos)

Trouwe bezoekers van ons tonpratersgala herinneren zich zeker zijn verhaal als ‘Jozef de timmerman en ‘de buschauffeur’ waarbij iedereen tranen in de ogen had van het lachen. Sijbers behoort dan ook tot de absolute top van Brabant, die ogenschijnlijk op z’n dooie gemak zijn verhaal opbouwt tot een absoluut hoogtepunt.

Goirles belang

Sijbers bracht een verrassend uitgebalanceerd en goed opgebouwd verhaal, waarin platvloerse of kwetsende dingen geheel ontbraken.

Eindhovens dagblad:

Bij het Rode Kruis Gala trad Harrie Sijbers als conferencier op. In sappig Brabants met een perfecte timing liet hij de gasten gieren van het lachen. Deze man is zo lijkt het, geinspireerd door de nummers van Toon Hermans. Maar hij geeft er een eigen invulling aan.

Telegraaf

De zaal heeft de volle 35 min gelachen; iets wat geen enkele andere tonprater voor elkaar kreeg. Harrie Sijbers is serieus is zijn eenvoud en simpelheid.Hij heeft altijd een sterke tekst en pakt het publiek onverwacht met zijn humor. Zere kaken en zakdoeken vol tranen van het lachen toen hij de zaal verliet; een echte professional.

Kempener Koerier

Harrie Sijbers blijkt een meester in het bedenken van goede humor zonder daarbij terug te hoeven grijpen op bestaande moppen.

Helmonds dagblad