HET LAATSTE PROGRAMMA IN DE 'Blue star' BEZETTING

'Voor ik het vergeet'

The Blue Stars brengen al jaren het soort cabaret voor de wat oudere doelgroep. Zo verwijst bijvoorbeeld ook onze naam en onze kleding naar vervlogen tijden; Cliff Richard en the Shadows of zomaar een kermisbandje dat daar op wil lijken.Denk bij the Blue Stars vooral niet aan een oubollig programma maar vooral fris, vrolijk en eigentijds. Veel ‘weet-je-nog’ momenten, muziek uit vroegere tijden gekoppeld aan komische conferences en gebeurtenissen. Maar ook contrasten tussen vroeger en nu worden op een humoristische manier behandeld, mild, nooit grof of beledigend.

‘Voor ik het vergeet’ van the Blue Stars

Het nieuwe theaterprogramma van the Blue Stars ‘Voor ik het vergeet’ heeft een hoog ‘dat weet ik nog goed’ -gehalte.Het publiek wordt vermaakt met hilarische scènes en conferences, afgewisseld en gecombineerd met prachtige muziek en liedjes van toen en nu.Naast cabaretiers Harrie en Rob bestaat het gezelschap uit de muzikanten Benjo en Joost en de zangeressen Erica en Ellen.

Cabaret met een ‘zweem van vroeger en een knipoog naar vandaag’ in een vrolijke setting. Dit alles met maar één bedoeling: onze bezoekers een heerlijke, ontspannen avond te bezorgen waar veel gelachen kan worden! Waar hebben we het zoal over, nou bijvoorbeeld:

onze flyer

onze flyer

De kracht van the Blue Stars is het contact dat ze met het publiek weten te maken. Ze lijken feilloos aan te voelen met welke doelgroep ze te maken hebben. Bovendien zit er veel afwisseling in hun optreden, waarin de milde humor de boventoon voert. Het wordt nergens hard of grof; het blijft vriendelijk maar toch scherp en bovenal amusant. Het programma stoelt deels op herinneringen aan vroeger; dat maakt het voor veel mensen tot een mooie o-ja-voorstelling. O ja, toen … Ik heb een groot publiek zien genieten van een optreden van the Blue Stars.

Wim Daniëls, schrijver, cabaretier

Wim Daniëls

Recensie februari 2019:

Twee uitverkochte zalen met enthousiast publiek.‘Nooit meer zo gelachen als na een voorstelling van Toon Hermans’ aldus een bezoeker. De pers schreef ‘..een daverend succes. Het publiek wisselde onophoudelijke lachbuien af met luide zang-memoires. Beide avonden ging het publiek helemaal los. Twee geweldige avonden’..

Mooi krant