Voorheen ‘The Blue Stars’. Door een wijziging in de bezetting hebben we maar meteen gekozen voor een nieuwe naam en een nieuwe frisse uistraling.

De ingredienten blijven hetzelfdeDe groep brengt zeer gevarieerde, avondvullende voorstellingen. Harrie Sijbers zorgt voor de gulle lach; hilarische anekdotes, humorvolle bespiegelingen en grappen. Muzikale rollen en clowneske scenes zijn er voor Benjo Plandsoen en Joost Egmond. De vocale bijdragen worden verzorgd door Erica van Dijck en Ellen Sijbers.

Het cabaret van ‘SIJBERS & ZO’ heeft altijd veel afwisseling en een dosis ‘dat weet ik nog goed’-beleving. De ondersteuning met beelden, de liedjes en de teksten roepen een intieme sfeer op. De contrasten tussen toen en nu worden met veelhumor weergegeven. Het 50+ publiek is de belangrijkste doelgroep.

SIJBERS&ZO  laat natuurlijk ook hun licht schijnen op het moderne leven, altijd mild en nergens grof. Dit alles met maar één bedoeling: de bezoekers een fijne, ontspannen, avond te bezorgen waar veel gelachen kan worden!

nieuw programma:

ze zeggen zoveel..

Het publiek wordt vermaakt met hilarische scènes en conferences, afgewisseld en gecombineerd met prachtige muziek en liedjes van toen en nu.

Sijbers heeft weer veel te zeggen,  of het allemaal waar is valt nog te bezien.Het is in ieder geval om te lachen. En daar gaat het om. En natuurlijk is daar de herkenning, ‘O ja, dat weet ik nog goed

Mooie muziek door ZO, Joost en Benjo,  prachtige zang en achtergrondmuziek door ons ‘koortje’ Erica en Ellen. Ze zingen eigen nummers maar ook liedjes die uitnodigen tot een sfeervolle singalong.  De voorstelling is een mix van cabaret, muziek, nostalgie en weemoed, dat alles in een vrolijke setting.

De kracht van the Blue Stars is het contact dat ze met het publiek weten te maken. Ze lijken feilloos aan te voelen met welke doelgroep ze te maken hebben. Bovendien zit er veel afwisseling in hun optreden, waarin de milde humor de boventoon voert. Het wordt nergens hard of grof; het blijft vriendelijk maar toch scherp en bovenal amusant. Het programma stoelt deels op herinneringen aan vroeger; dat maakt het voor veel mensen tot een mooie o-ja-voorstelling. O ja, toen … Ik heb een groot publiek zien genieten van een optreden van the Blue Stars.

Wim Daniëls, schrijver, cabaretier

 

Wim Daniels

SIJBERS&ZO ZIJN

Harrie, (Sijbers)bedenker, teksten, cabaretier, regisseur, creatieveling (was 3x Brabants kampioen tonpraten)

Ellen, zang, kleren, waar het ligt? Daar!, broodje, krentenbol, glaasje water en vat geen kou!

Erica, Dijck van een meid, .zang, blosje, knuffel, streepje onder de ogen, zit alles goed?

Joost, muzikant, toetsen, snaren, componist, ben mijn schoenen vergeten, wie heeft mijn..?

Benjo, snaren, mondharmonica, sousafoon, en nog veel meer, gangmaker, clown

..Dank voor de fantastische avond die jullie ons hebben bezorgd. Het was een overweldigende show, bedankt voor een avond vol plezier en intense belevingen. Sjef den Uijl Son en Breugel

Cabaret met een zweem van vroeger en een knipoog naar vandaag