CABARET VOOR 50 PLUSSERS

INFORMATIE VOOR THEATERS

Naar aanleiding van een recente wijziging in de bezetting heeft cabaretgezelschap the Blue Stars besloten het roer om te gooien. Waar eerder de cabaret invulling werd gedaan door twee cabaretiers staat Harrie Sijbers er nu alleen voor. De artistieke vrijheid is daarmee groter geworden en er staat een eigentijds cabaretgezelschap. De voorstelling ‘Ze zeggen zoveel’ is niet alleen, maar wel bijzonder geschikt voor het wat oudere (50+) publiek. 

Naar aanleiding van een optreden op het Rode Kruis gala:

Als confererencier trad Harrie Sijbers op. In sappig Brabants met een perfecte timing liet hij de gasten gieren van het lachen. Deze man is, zo lijkt het’ geinspireerd door de nummers van Toon Hermans. Maar hij geeft er een eigen invulling aan.

Stan Huygens  ‘de Telegraaf’

 

 

 

 

Onze financiele eisen zijn vrij flexibel en afhankelijk van de locatie. Hierbij wat beknopte informatie.

Sijbers, weliswaar op leeftijd, is een cabaretier van deze tijd. Er wordt niet gedweept met nostalgie en er is geen heimwee naar wat we kwijtgeraakt zijn. Het levert wel humor op als datgene wat we kwijtgeraakt zijn even teruggehaald wordt om te laten contrasteren met de huidige tijd. De spullen die we vroeger kochten bij de VéGé ten opzichte van de overdaad van vandaag. De teil waar wij in zaten ten opzichte van de hottub met JetStream Rotary Hydromassage jets en Wireless Sound System.

Muzikanten Benjo Plandsoen en Joost Egmond zijn de ervaren en veelzijdige muzikanten en de charmante

zangeressen Erica van Dijck en Ellen Sijbers maken het gezelschap compleet. Samen brengen ze een gevarieerde avondvullende theatervoorstelling.

SIJBERS:

& ZO:

BENJO PLANDSOEN

Met zijn aanstekelijke lach levert hij een belangrijke bijdrage aan de sfeer van de optredens van Sijbers&Zo.

JOOST EGMOND

Joost Egmond is het muzikale brein achter Sijbers&Zo

ERICA VAN DIJCK EN ELLEN SIJBERS

De dames Erica van Dijck en Ellen Sijbers zorgen voor de vocale invulling. Beide hebben eerder ook al cabaret en toneel gedaan. Eigenlijk staan ze te springen om een komische bijdrage aan de voorstelling te gaan leveren. Of dat ook gaat gebeuren? Het blijft nog even onder de pet.